Stichting Vrienden van Adesa

Gelijke Kansen voor Kinderen in Peru

De Stichting Vrienden van Adesa ondersteunt de Stichting Adesa Peru vanuit Nederland. Een stichting voor de ontwikkeling van onderwijs en gezondheidszorg in Peru. Adesa (Asociación Desarrollo de la Educación y la Salud) is een non-profit organisatie die zich sinds 1984 inzet voor de allerarmsten in Peru.

Adesa is werkzaam in de sloppenwijken in het noorden van de hoofdstad van Peru, Lima. Adesa ontwikkelt gezondheidszorg- en educatieprojecten en sociale programma´s.

ADESA beschouwt onderwijs en gezondheidszorg als onmisbare elementen in de ontwikkeling van een land en heeft zich daarom ten doel gesteld een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de gezondheidszorg- en onderwijsfaciliteiten in de meest behoeftige gebieden van Peru. ADESA biedt hulp in gevallen van medische, educatieve en/of sociale nood.

Het hoofddoel van onze organisatie is het verbeteren van de levensomstandigheden van de bevolking in de achterstandswijken. Hieronder volgt een beschrijving van het werk dat de Stichting Vrienden van Adesa ondersteunt:

Steun onze School

Steun onze School
In woestijnachtige gebied ten noorden van Lima, bevindt zich onze school `I.E.P. ADESA´.

Onze Medische Zorg

Onze Medische Zorg
Het medisch centrum ADESA is gelegen in Año Nuevo, een sloppenwijk in het district Comas.

Word Vrijwilliger

Word Vrijwilliger
Onze vrijwilligers maken het verschil bij Stichting Vrienden van Adesa.
We doen het niet alleen...

Enkele van onze activiteiten...

Beter onderwijs en gezondheidszorg in de sloppenwijken van Peru, ter verbetering van de levensomstandigheden van de bevolking in de achterstandswijken.
Adesa Peru biedt hulp in gevallen van medische, educatieve en sociale nood!

Bekijk alles